سال 4، شماره 13 - ( 12-1383 )                   سال 4 شماره 13 صفحات 29-26 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Rahbar M, Hoseini Tagavi S, Diba K, Haidari A. In Vitro antibacterial activity of Shallot (Allium hirtifolium) crude juice.. J. Med. Plants. 2005; 4 (13) :26-29
URL: http://jmp.ir/article-1-714-fa.html
رهبر محمد، حسینی تقوی سیدعباس، دیبا کامبیز، حیدری امیر. مطالعه اثرات ضدباکتری عصاره تام موسیر. فصلنامه گياهان دارویی. 1383; 4 (13) :29-26

URL: http://jmp.ir/article-1-714-fa.html


1- استادیار، مرکز تحقیقات آزمایشگاه‌های رفرانس ایران ، mhhf-rz@yahoo.com
2- استادیار، مرکز تحقیقات آزمایشگاه‌های رفرانس ایران
3- مربی، دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، دانشکده پزشکی
چکیده:   (7314 مشاهده)
اثر مهارکنندگی عصاره تام موسیر (Allium hirtifolium Boiss.) پس از استخراج بر روی 4 گونه باکتری گرم منفی و دو گونه باکتری گرم مثبت آزمایش گردید. رشد تمامی میکرو ارگانیسم‌های آزمایش شده توسط عصاره موسیر مهار گشت. حداقل غلظت مهارکنندگی برای باسیل های گرم منفی شامل اشریشیاکولی، کلبسیلا پنمونیه و پروتئوس میرابیلیس 624 -78 میکروگرم در میلی‌لیتر بود. درحالی که حداقل غلظت مهارکنندگی برای پسودو موناس آئروژینوزا 80-20 میلی‌گرم در میلی‌لیتر بود. حداقل مهارکنندگی برای سویه‌های استافیلوکوکوس اروئوس و استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس به ترتیب 312-156 و 312-5/19 میکروگرم در میلی‌لیتر بود. به نظر می‌رسد که خاصیت ضدباکتریایی عصاره موسیر به واسطه ترکیبات تیوسلفاناتی آن باشد.
واژه‌های کلیدی: Allium hirtifolium، موسیر، ضدمیکروبی
متن کامل [PDF 108 kb]   (3839 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشی | موضوع مقاله: فارماكوگنوزی و فارماسيوتيكس
دریافت: 1382/8/16 | پذیرش: 1383/11/22 | انتشار: 1383/12/28

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فصلنامه علمی پژوهشی گیاهان دارویی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2022 CC BY-NC 4.0 | Journal of Medicinal Plants

Designed & Developed by : Yektaweb