Rahbar M, Hoseini Tagavi S, Diba K, Haidari A. In Vitro antibacterial activity of Shallot (
Allium hirtifolium) crude juice.. J. Med. Plants. 2005; 4 (13) :26-29
URL:
http://jmp.ir/article-1-714-fa.html
رهبر محمد، حسینی تقوی سیدعباس، دیبا کامبیز، حیدری امیر. مطالعه اثرات ضدباکتری عصاره تام موسیر. فصلنامه گياهان دارویی. 1383; 4 (13) :29-26
URL: http://jmp.ir/article-1-714-fa.html
1- استادیار، مرکز تحقیقات آزمایشگاههای رفرانس ایران ، mhhf-rz@yahoo.com
2- استادیار، مرکز تحقیقات آزمایشگاههای رفرانس ایران
3- مربی، دانشگاه علوم پزشکی ارومیه، دانشکده پزشکی
چکیده: (7314 مشاهده)
اثر مهارکنندگی عصاره تام موسیر (Allium hirtifolium Boiss.) پس از استخراج بر روی 4 گونه باکتری گرم منفی و دو گونه باکتری گرم مثبت آزمایش گردید. رشد تمامی میکرو ارگانیسمهای آزمایش شده توسط عصاره موسیر مهار گشت. حداقل غلظت مهارکنندگی برای باسیل های گرم منفی شامل اشریشیاکولی، کلبسیلا پنمونیه و پروتئوس میرابیلیس 624 -78 میکروگرم در میلیلیتر بود. درحالی که حداقل غلظت مهارکنندگی برای پسودو موناس آئروژینوزا 80-20 میلیگرم در میلیلیتر بود. حداقل مهارکنندگی برای سویههای استافیلوکوکوس اروئوس و استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس به ترتیب 312-156 و 312-5/19 میکروگرم در میلیلیتر بود. به نظر میرسد که خاصیت ضدباکتریایی عصاره موسیر به واسطه ترکیبات تیوسلفاناتی آن باشد.
نوع مطالعه:
پژوهشی |
موضوع مقاله:
فارماكوگنوزی و فارماسيوتيكس دریافت: 1382/8/16 | پذیرش: 1383/11/22 | انتشار: 1383/12/28