Ziai S, Eshraghi S, Taghizadeh M, Vahabzadeh F. Gerden radish (
Raphanus sativus L.) peroxidase in the detoxication of hazardous aromatic wastes. J. Med. Plants 2003; 2 (5) :65-70
URL:
http://jmp.ir/article-1-790-fa.html
ضیایی سید علی، اشراقی سید سعید، تقیزاده میترا، وهابزاده فرزانه. بررسی نقش آنزیم پراکسیداز گیاه Garden radish (
Raphanus sativus L.) در حذف آلایندههای آروماتیک. فصلنامه گياهان دارویی. 1381; 2 (5) :65-70
URL: http://jmp.ir/article-1-790-fa.html
1- استادیار پژوهش، گروه پژوهشی فارماکولوژی و طب کاربردی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی ، ziai@imp.irost.net
2- فوق لیسانس بیوتکنولوژی دانشگاه امیرکبیر
3- کارشناس گیاهشناسی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی
4- دانشیار دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه امیرکبیر
چکیده: (7450 مشاهده)
آنزیم پراکسیداز در اکسیداسیون ترکیبات آروماتیک استفاده میشود در این مطالعه از گیاه garden radish (Raphanus sativus L.) به عنوان منبع آنزیم پراکسیداز برای اکسیداسیون مواد شیمیایی خطرناکی چون : فنل، آنیلین، بنزیدین، بوتاکلر، آلاکلر، رنگ قرمز اسیدی 88 و رنگ آبی اسیدی 62 استفاده کردیم. آنزیم خام این گیاه توانست در مدت 24 ساعت در دمای آزمایشگاه این مواد شیمیایی را به مقدار قابل توجهی حذف نماید. تغییرات pH توانست کارآیی این آنزیم را تغییر دهد. برای مثال کاهش pH از 7 به 4 میزان برداشت فنل را از 5/0 درصد به 100درصد افزایش داد. در نتیجه گیاه garden radish برای حذف آلایندههای آروماتیک جانشین خوبی میباشد.
نوع مطالعه:
پژوهشی |
موضوع مقاله:
فارماكولوژی و سم شناسی دریافت: 1380/5/23 | پذیرش: 1381/9/22 | انتشار: 1381/12/28