سال 14، شماره 56 - ( 9-1394 )                   سال 14 شماره 56 صفحات 22-1 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Mirjalili A. A review on biochemical constituents and medicinal properties of pomegranate (Punica granatum L.). J. Med. Plants 2015; 14 (56) :1-22
URL: http://jmp.ir/article-1-997-fa.html
میرجلیلی عباس. مروری بر ترکیبات بیوشیمیایی و خواص دارویی انار. فصلنامه گياهان دارویی. 1394; 14 (56) :1-22

URL: http://jmp.ir/article-1-997-fa.html


مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره)، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، تهران، ایران ، abmirjalili@gmail.com
چکیده:   (2527 مشاهده)
انار گیاه مثمری از تیره انار است که سابقه کشت و کار بسیار کهن دارد. خاستگاه انار ایران و کشورهای همجوار است و به صورت خودرو و کاشته شده در اکثر مناطق کشور وجود دارد. بخش‌های مختلف این گیاه همچون دانه، پوست میوه، آب‌میوه، گل، برگ، پوست و ریشه‌ها ترکیبات بیوشیمیایی متعددی دارند و خواص دارویی متفاوتی از خود نشان می‌دهند. ترکیب شیمیایی میوه بسته به نوع رقم، محل رویش، اقلیم، رسیدگی میوه و عملیات پرورش و نحوه انبارداری آن متفاوت است. انار حاوی ترکیبات پلی‌فنلی، قندها، اسیدهای چرب، ترکیبات معطر، اسیدهای امینه، توکوفرول‌ها، استرول‌ها، ترپنوئیدها، الکالوئیدها و غیره است. طی سال‌های اخیر پژوهش‌های متعددی در خصوص خواص انتی‌اکسیدانی، ضدسرطانی، ضدالتهابی و ضدمیکروبی ترکیبات انار به منظور استفاده از این ترکیبات در معالجه و پیشگیری از سرطان، بیماری‌های قلبی‌عروقی، آلودگی‌های باکتریایی و مقاومت به انتی‌بیوتیک و دندانپزشکی انجام گرفته است. در این بازنگری، سعی شده است تا با استفاده از جدیدترین یافته‌های تحقیقاتی، ضمن معرفی ترکیبات شیمیایی موجود در این گیاه، به توصیف نحوه عمل و واکنش‌های کلیدی متاثر از این ترکیبات بپردازد.
متن کامل [PDF 824 kb]   (5608 دریافت)    
نوع مطالعه: مروری | موضوع مقاله: فارماكوگنوزی و فارماسيوتيكس
دریافت: 1394/3/30 | پذیرش: 1394/4/24 | انتشار: 1394/9/10

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فصلنامه علمی پژوهشی گیاهان دارویی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Medicinal Plants

Designed & Developed by : Yektaweb