سال 1، شماره 4 - ( 9-1381 )                   سال 1 شماره 4 صفحات 41-46 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Mojab F, Javidnia K, Zarghi A, Yamohammadi M. Essential oil of Lippia Citriodora H.B.K. (Verbenaceae). J. Med. Plants. 2002; 1 (4) :41-46
URL: http://jmp.ir/article-1-795-fa.html
مجاب فراز، جاوید نیا کتایون، زرقی افشین، یامحمدی مصطفی. بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس گیاه به‌لیمو. فصلنامه گياهان دارویی. 1381; 1 (4) :41-46

URL: http://jmp.ir/article-1-795-fa.html


1- استادیار گروه فارماکوگنوزی، دانشکده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران ، sfmojab@yahoo.com
2- دانشیار گروه شیمی‌دارویی، دانشکده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز
3- دانشیار گروه شیمی‌دارویی، دانشکده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران
4- داروساز، دانشکده داروسازی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران
چکیده:   (5512 مشاهده)
اسانس گیاه به‌لیمو با نام علمی ) Lippia citriodora H.B.K. از خانواده وربناسه ) کاشته شده در ایران با روش تقطیر با آب استخراج شد. راندمان این عملیات 6/0 درصد بود. اسانس حاصل با استفاده از روش‌های کروماتوگرافی گازی تجزیه‌ای و متصل به طیف نگار جرمی و نیز روش co-injection بررسی شد. ضریب بازداری اجزای اسانسی محاسبه و همراه با طیف‌های جرمی‌شان با استاندارد مقایسه گردید. بیست وپنج ترکیب مشتمل بر 6/94 درصد کل اسانس شناسایی شد. مواد عمده این اسانس عبارتند از: ژرانیول، لیمونن، سینئول، نرال، 1- اکتن-3-ال و نرول.
متن کامل [DOC 113 kb]   (2839 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشی | موضوع مقاله: فارماكوگنوزی و فارماسيوتيكس
دریافت: 1393/9/23 | پذیرش: 1393/9/23 | انتشار: 1393/9/23

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

ارسال پیام به نویسنده مسئول


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فصلنامه علمی پژوهشی گیاهان دارویی می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2020 All Rights Reserved | Journal of Medicinal Plants

Designed & Developed by : Yektaweb