TY - JOUR T1 - In Vitro antibacterial activity of Shallot (Allium hirtifolium) crude juice. TT - مطالعه اثرات ضدباکتری عصاره تام موسیر JF - jmpir JO - jmpir VL - 4 IS - 13 UR - http://jmp.ir/article-1-714-fa.html Y1 - 2005 SP - 26 EP - 29 KW - Shallot (Allium hirtifolium) KW - Antibacterial activity N2 - اثر مهارکنندگی عصاره تام موسیر (Allium hirtifolium Boiss.) پس از استخراج بر روی 4 گونه باکتری گرم منفی و دو گونه باکتری گرم مثبت آزمایش گردید. رشد تمامی میکرو ارگانیسم‌های آزمایش شده توسط عصاره موسیر مهار گشت. حداقل غلظت مهارکنندگی برای باسیل های گرم منفی شامل اشریشیاکولی، کلبسیلا پنمونیه و پروتئوس میرابیلیس 624 -78 میکروگرم در میلی‌لیتر بود. درحالی که حداقل غلظت مهارکنندگی برای پسودو موناس آئروژینوزا 80-20 میلی‌گرم در میلی‌لیتر بود. حداقل مهارکنندگی برای سویه‌های استافیلوکوکوس اروئوس و استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس به ترتیب 312-156 و 312-5/19 میکروگرم در میلی‌لیتر بود. به نظر می‌رسد که خاصیت ضدباکتریایی عصاره موسیر به واسطه ترکیبات تیوسلفاناتی آن باشد. M3 ER -