@ARTICLE{Sattari, author = {Shapoury, R and Sattari, M and Mohammad Hassan, Z and }, title = {Study effect of garlic choloroformic extract (Allicin) on physiology and morphology of brucella}, volume = {3}, number = {10}, abstract ={بروسلا تحت تاثیر عواملی مانند پنی‌سیلین،‌ گلیسین و برخی از هورمون‌ها می‌تواند به ال ـ فرم تبدیل شود. اشکال ال باکتری ممکن است در طول بیماری و یا بروسلوز نهفته ایجاد شوند و در عودهای مجدد بیماری و انتقال آن دخیل باشند. سیر (Allium Sativum L.) گیاهی دارویی است که آلیسین مهمترین ماده ضدمیکروبی آن می‌باشد. در این بررسی پس از استخراج عصاره کلروفرمی سیر و تعیین میزان کمّی آلیسین، حداقل غلظت بازدارنده از رشد (MIC) و باکتری‌کشی (MBC) بر روی بروسلا ملی‌تنسیس Rev1 و بروسلا آبورتوس S19 تعیین شد. اثر عصاره بر مورفولوژی بروسلا در غلظت‌های کمتر از بازدارنده، اثر زمان و دما در تاثیر غلظت‌های مختلف عصاره بر روی بروسلا و اثر ضدمیکروبی عصاره در حضور سوکروز بر روی باکتری مورد مطالعه قرار گرفت و نشان داد که اثر ضدمیکروبی آلیسین بر روی بروسلا تحت تاثیر دما قرار نمی‌گیرد و اثر کشندگی خود را در همان دو ساعت اول بر روی باکتری نشان می‌دهد. همچنین اشکال ال باکتری در غلظت‌های کمتر از بازدارنده عصاره جدا نشدند. }, URL = {http://jmp.ir/article-1-742-fa.html}, eprint = {http://jmp.ir/article-1-742-fa.pdf}, journal = {Journal of Medicinal Plants}, doi = {}, year = {2004} }